Ταλιμπαν Αφγανισταν - Αφγανιστάν: Οι Αμερικανοί αποχωρούν, οι Ταλιμπάν ... - Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της.

Ταλιμπαν Αφγανισταν - Αφγανιστάν: Οι Αμερικανοί αποχωρούν, οι Ταλιμπάν ... - Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της.. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας, δήλωσε. Τη στιγμή, μάλιστα, που οι δυτικοί. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν. Όπως όλα δείχνουν η κατάληψη ολόκληρης της χώρας.

Αφγανισταν, ταλιμπαν | share this story, choose your platform! Ας σημειωθει οτι ,οι κατα τα αλλα οπισθοδρομικοι ταλιμπαν , ειχαν απαγορευσει την καλλιεργεια της παπαρουνας απο οπου παραγεται το οπιο. Στα χέρια των ταλιμπάν το τελευταίο προπύργιο στο βορρά. Οι δυνάμεις ασφαλείας τράπηκαν σε φυγή και να κατευθύνθηκαν στα σύνορα με το ουζμπεκιστάν, όπως. Ένοπλοι ταλιμπάν διασκεδάζουν σαν παιδιά σε λούνα παρκ με συγκρουόμενα και αλογάκια βίντεο ταλιμπάν παίζουν, γελούν και φωτογραφίζονται σε λούνα παρκ την ώρα που χιλιάδες.

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν ανακοίνωσαν «γενική αμνηστία» για ...
Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν ανακοίνωσαν «γενική αμνηστία» για ... from todaypress.gr
Εχθές κατελήφθησαν η χεράτ και η κανταχάρ. «.ως αποτέλεσμα πάνω από 100 τρομοκράτες ταλιμπάν. Πάνω από τα 2/3 της χώρας είναι πλέον υπό τον έλεγχό τους. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας, δήλωσε. Ο ισμαήλ χαν, 75 ετών, από τους γνωστότερους πολέμαρχους στο αφγανιστάν, αιχμαλωτίστηκε από τους ταλιμπάν μετά την πτώση την πέμπτη της χεράτ (δυτικά), της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, όπου ήταν αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος εδώ και δεκαετίες. Όπως όλα δείχνουν η κατάληψη ολόκληρης της χώρας.

Το αφγανισταν παραγει τα 3/4 του οπιου που διοχετευεται στην παγκοσμια αγορα.

Αφγανικές κυβερνητικές δυνάμεις απελευθέρωσαν από τους ταλιμπάν την περιοχή γκουζάρα στη δυτική επαρχία χεράτ, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο άμυνας του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν. Πάνω από τα 2/3 της χώρας είναι πλέον υπό τον έλεγχό τους. Ένοπλοι ταλιμπάν διασκεδάζουν σαν παιδιά σε λούνα παρκ με συγκρουόμενα και αλογάκια βίντεο ταλιμπάν παίζουν, γελούν και φωτογραφίζονται σε λούνα παρκ την ώρα που χιλιάδες. Ο ισμαήλ χαν, 75 ετών, από τους γνωστότερους πολέμαρχους στο αφγανιστάν, αιχμαλωτίστηκε από τους ταλιμπάν μετά την πτώση την πέμπτη της χεράτ (δυτικά), της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, όπου ήταν αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος εδώ και δεκαετίες. Αφγανισταν, ταλιμπαν | share this story, choose your platform! Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις. Μαχητές ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής αφγανικής επαρχίας πακτίκα, σαράνα, χωρίς μάχη. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πόλη γάζνι. Ο ισχυρισμός των ταλιμπάν ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν είναι απόλυτο ψέμα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της χώρας. Οι δυνάμεις ασφαλείας τράπηκαν σε φυγή και να κατευθύνθηκαν στα σύνορα με το ουζμπεκιστάν, όπως. Ας σημειωθει οτι ,οι κατα τα αλλα οπισθοδρομικοι ταλιμπαν , ειχαν απαγορευσει την καλλιεργεια της παπαρουνας απο οπου παραγεται το οπιο. Συνεχίζουν οι ταλιμπάν με μεγάλη ταχύτητα την προέλασή τους στο αφγανιστάν, καταλαμβάνοντας την μια επαρχιακή πόλη μετά την άλλη.

Πάνω από τα 2/3 της χώρας είναι πλέον υπό τον έλεγχό τους. Ένα πρώτο απόσπασμα των αμερικανών πεζοναυτών, με αποστολή να εγγυηθούν την ασφάλεια της εκκένωσης, έφθασε στο αεροδρόμιο της καμπούλ, μιας από τις λιγοστές μεγάλες πόλεις που παραμένουν στα χέρια των κυβερνητικών. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν πλέον υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων. Όπως όλα δείχνουν η κατάληψη ολόκληρης της χώρας. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα.

Αφγανιστάν: Μαίνονται οι συγκρούσεις με τους Ταλιμπάν ...
Αφγανιστάν: Μαίνονται οι συγκρούσεις με τους Ταλιμπάν ... from www.newsit.gr
Ας σημειωθει οτι ,οι κατα τα αλλα οπισθοδρομικοι ταλιμπαν , ειχαν απαγορευσει την καλλιεργεια της παπαρουνας απο οπου παραγεται το οπιο. Ο ισχυρισμός των ταλιμπάν ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν είναι απόλυτο ψέμα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της χώρας. Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Αφγανισταν, ταλιμπαν | share this story, choose your platform! Πρόκειται για τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας μετά την. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι. Ένα πρώτο απόσπασμα των αμερικανών πεζοναυτών, με αποστολή να εγγυηθούν την ασφάλεια της εκκένωσης, έφθασε στο αεροδρόμιο της καμπούλ, μιας από τις λιγοστές μεγάλες πόλεις που παραμένουν στα χέρια των κυβερνητικών. Ημεροδρομοσ διεθνη 12 αυγούστου 2021.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα.

Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Το αφγανισταν παραγει τα 3/4 του οπιου που διοχετευεται στην παγκοσμια αγορα. Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Πρόκειται για τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας μετά την. Όπως όλα δείχνουν η κατάληψη ολόκληρης της χώρας. Με βάση αυτή την εξέλιξη, στα χέρια των ταλιμπάν δεν έχει πέσει μόνο η πρωτεύουσα καμπούλ και μερικές περιοχές ακόμη. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν πλέον υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων. Εχθές κατελήφθησαν η χεράτ και η κανταχάρ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πόλη γάζνι. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Δεκαέξι επαρχιακές πρωτεύουσες του αφγανιστάν έχουν πέσει σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας στα χέρια των ταλιμπάν. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα αφγανισταν ταλιμπαν

Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν. Μία 24χρονη φοιτήτρια στο αφγανιστάν περιγράφει πώς η πόλη της καμπούλ άλλαζε μπροστά στα. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Ο ισχυρισμός των ταλιμπάν ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν είναι απόλυτο ψέμα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της χώρας. Το αφγανισταν παραγει τα 3/4 του οπιου που διοχετευεται στην παγκοσμια αγορα.

ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ: ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 40 ...
ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ: ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 40 ... from i2.ytimg.com
Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Ο πρόεδρος ασράφ γκάνι βρίσκεται αντιμέτωπος με την απώλεια πολλών σημαντικών πόλεων της χώρας. Ο ισχυρισμός των ταλιμπάν ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν είναι απόλυτο ψέμα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της χώρας. Ο πρόεδρος γνωρίζει πολύ καλά ότι οι ηπα δεν πρόκειται να τον βοηθήσουν». Το αφγανισταν παραγει τα 3/4 του οπιου που διοχετευεται στην παγκοσμια αγορα. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν. Μία 24χρονη φοιτήτρια στο αφγανιστάν περιγράφει πώς η πόλη της καμπούλ άλλαζε μπροστά στα. Πάνω από τα 2/3 της χώρας είναι πλέον υπό τον έλεγχό τους.

Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς να πέσει τουφεκιά.

Ο ισμαήλ χαν, 75 ετών, από τους γνωστότερους πολέμαρχους στο αφγανιστάν, αιχμαλωτίστηκε από τους ταλιμπάν μετά την πτώση την πέμπτη της χεράτ (δυτικά), της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, όπου ήταν αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος εδώ και δεκαετίες. Αφγανισταν, ταλιμπαν | share this story, choose your platform! Δεκαέξι επαρχιακές πρωτεύουσες του αφγανιστάν έχουν πέσει σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας στα χέρια των ταλιμπάν. Το αφγανισταν παραγει τα 3/4 του οπιου που διοχετευεται στην παγκοσμια αγορα. Πάνω από τα 2/3 της χώρας είναι πλέον υπό τον έλεγχό τους. Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Τη στιγμή, μάλιστα, που οι δυτικοί. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν πλέον υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν. Ο πρόεδρος ασράφ γκάνι βρίσκεται αντιμέτωπος με την απώλεια πολλών σημαντικών πόλεων της χώρας.